Previous Image
Next Image

Be Sociable, Share!
Art Studio
Los Angeles, CA

Team

Frank Clementi
Jon Black
Greg Kochanowski
Jakub Tejchman

Categories

Architecture
Residential
This simple but finely detailed art studio was designed in response to our client’s desire to have a quiet, serene location to paint. Located at the end of a small path and tucked into a grove of tall bamboo, the studio is elevated off the ground as if a pavilion.

A clear line of sight exists from front to back and enabled by floor to ceiling columnar picture windows. A small office at the entrance helps separate the creative space from entry, and custom cabinetry and shelves were built in.

In the main creative space, skylights usher in natural light, and ample white wall space provides display areas. With a completely open floor plan, any location works for the easel and supply table, and can be changed on a whim.
Info