Previous Image
Next Image

Be Sociable, Share!
Hollywood Hills House
Hollywood, CA

Team

Mark Rios
John Colter

Categories

Architecture
Landscape
Residential
We designed a 2,000 square foot residential addition, remodeled the rest of the existing house, and provided landscape and pool design. The addition to the existing residence created a light filled steel and glass pavilion that hovers over the canyon below. The glass walls of the pavilion slide open to connect indoor and outdoor spaces. Built-in seating and storage allow for a minimal interior that when in use, becomes an outdoor room. Overhangs and a wood and steel canopy protects the interior from direct sunlight. A discrete series of private outdoor spaces correspond to each of the existing interior spaces forging a corollary between inside and outside.
Info