Previous Image
Next Image

Be Sociable, Share!
Paramount Technicolor Building
Los Angeles, CA

Team

Mark Rios
Mark Motonaga
Michael Martinez
Aimee Less

Categories

Architecture
Commercial
Interiors
Landscape
Rios Clementi Hale Studios worked with Studio 111 to renovate the Technicolor Post-Production Building on the Paramount Studios lot. RCHS designed a new exterior building facade, perimeter and courtyard landscape, and provided the interior design services for the building’s lobby.

The new lobby’s elegant tones are coupled with a red lacquered wall that provides a vibrant burst of color. The wall behind the front desk provides an extra level of security for the crew inside the main building by disguising one of the main circulation stairs. The new front courtyard is a welcome spot for lunches or impromptu meetings.
Info